Parhaat blogit naisille

Tilastollisesti lifestyle-blogit kiinnostavat naisia enemmän kuin miehiä, ja siksi niistä puhutaankin usein naisten blogeina. Kauneus, urheilu ja terveys, muoti sekä arjen keskellä touhuaminen ovat tyypillisiä suomalaisblogien pääteemoja. Myös meikkaaminen ja ihonhoito ovat saaneet jalkansa hyvin Suomen blogiskenen oven väliin, ja lukijakunta kasvaa tasaisesti.

Pidit sitten syvällisestä pohtimisesta, kantaaottavista mielipiteistä, jälkiruoista tai vaikka aasialaisista ihonhoitorutiineista, blogimaailmalla on varmasti tarjota sinulle juuri sitä, mitä kaipaat. Tässä artikkelissa käsitelläänkin näitä suomalaisia erityisesti naisille soveltuvia blogeja. Ota siis mukava asento, avaa uusi välilehti blogien tarkasteluun ja nauti!

Vilma P.

Joogaava kaunotar Vilma P. tunnetaan upeista matkakuvista ja avartavista teksteistä. Matkustaminen Italian ja Suomen kotiensa välillä on tuonut muuten joogasta ja terveydestä puhuvan Vilman blogiin mielenkiintoisen twistin, joka kerää ympärilleen paljon erityyppisiä lukijoita. Vilman blogi soveltuu pitkälti kaikille, sillä aihealue on kovin laaja.

Vilman blogi on palkittu kolmesti (2014, 2015 ja 2016) Suomen parhaana hyvinvointiblogina, ja tämä todella näkyy kuvien ja kirjoitusten laadussa. Vilma päivittää aktiivisesti myös Instagramia, eli hänen arkeensa pääsee sisälle muunkin kuin blogin kautta. Jos urheilu ja hyvinvointi kiinnostavat, klikkaa itsesi lukemaan!

Alexa Dagmar

Alexa on helsinkiläinen ammattibloggaaja, jonka postaukset käsittelevät matkustelua, ruokareseptejä, muotia ja tietenkin myös hyvinvointia. Alexan taidot sosiaalisen median vaikuttajana ja valokuvaajana on huomioitu laajalti erilaisissa medioissa, ja hän on saanut tunnustuspalkinnon vuoden 2017 The Blog Awards Finland -tapahtumassa parhaana muotiblogina.

Alexan osaamista on hyödynnetty myös monien suomalaisten yritysten toimesta. Hän on tuottanut sisältöä muun muassa Stockmannille, Lumenelle, Elisalle ja Picnicille lähinnä some-profiilien ylläpitäjänä. Jos laadukkaat kuvat ja mielenkiintoiset postaukset Alexan elämästä ja ajatuksista kiinnostavat, klikkaa itsesi lukemaan tätä värikästä ja viihdyttävää blogia.

Uino

Uinon blogi on yksi suomalaisen skenen vanhimmista. Hiusalan koulutuksen käynyt Uino jakaa paljon vinkkejä muun muassa juuri hiustenlaittoon, meikkaamiseen ja ihonhoitoon liittyen. Myös upeita asukuvia ja erilaisia pukeutumisvinkkejä julkaistaan säännöllisin väliajoin. Jos olet postausten kanssa tarkkana, saatat myös saada alennuskoodeja vaatekauppoihin!

Uino on alkanut vuosien varrella jakaa yhä enemmän tietoa yksityiselämästään. Koiranpentu, muutto kokonaan uudelle alueelle, kihlautuminen, naimisiinmeno ja blogiuran eteneminen ovat olleet viime aikoina päällimmäisiä postausaiheita. Jos siis kaipaat samaistuttavia arkikirjoituksia, värikkäitä kuvia ja joskus myös videopostauksia, ota suunnaksesi Uinon blogi.

Karkkipäivä

Karkkipäivä on 39-vuotiaan Sannin lifestyle-blogi. Aikaisemmin blogipostaukset käsittelivät kosmetiikkamyyjä-Sannin intohimoa, kosmetiikkaa ja kauneutta, mutta vuonna 2012 tehdyn kolmen kuukauden reppureissun jälkeen hän on jakanut myös paljon reseptejä ja pohdintaa elämästä ja matkustelusta. Karkkipäivä on blogit.fi -tilaston mukaan 20 luetuimman suomalaisblogin joukossa.

Linda Juhola

Muotia ja matkustelua jo vuodesta 2008 lähtien. Lindan blogi on ollut suosituimpien blogien listalla jo kauan, ja nimi kuuluu usein erilaisissa tapahtumissa ja podcasteissa. Linda on vastikään aloittanut yllä mainitun ystävänsä Alexa Dagmarin kanssa Nonsense-nimisen podcast-sarjan, joka viihdyttää kuuntelijoitaan tasaisin väliajoin.

By Didem

By Didem on nuoren helsinkiläisnaisen blogi tyylistä ja kauneudesta. Didemin intohimo on muoti ja hyvinvointi, ja hän jakaa sivuillaan usein ajatuksiaan pinnalla olevista yhteiskunnallisista aiheista. Didemillä on nuori poika nimeltään Luca, joten muodin lisäksi postaukset sisältävät usein myös ajatuksia vanhemmuudesta.

Oman suosikkinsa löytäminen

Netti pursuaa erilaisia blogeja, ja varsinkin näin anonyymipalstojen aikakautena kaikista löytyy sekä hyvät että huonot puolensa. Se, mikä saa lukijan koukuttumaan juuri tiettyyn blogiin, riippuu täysin omista mieltymyksistä ja siitä, miten on lukijana valmis sitoutumaan. Suosikin löytämiseksi ei ole oikotietä, vaan ratkaisu on yksinkertaisesti blogien selailu.